Nu ook in de winkel bij Frümel!

Een mooie dag: vanaf vandaag zijn mijn kaarten en art prints ook verkrijgbaar bij Frümel in Utrecht!

Sanne en Roel van Frümel verkopen te gekke vintage meubels, online én vanuit hun winkel op de hippe Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Ben jij er al eens geweest?

Bij ons thuis staat al een paar jaar een kastje van Frümel te shinen. Ik ben er nog steeds gek op! Nog geen twee weken geleden postte ik een foto op mijn social media van dat meubelstuk samen met één van mijn kaartjes. Al snel volgde een hele enthousiaste reactie van Frümel. The rest is history!

Wanneer gewoon alles klopt, is een samenwerking snel geboren. Ik ben er superblij mee!

In de winkel bij Frümel
Bij Frümel
Mijn art prints bij Frümel aan de muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *