Poster en wijnetiket voor fietsliefhebbers

Zoek je een tof, uniek en betaalbaar cadeau voor een fietsliefhebber? Verras hem of haar met een poster of wijnetiket van Studio Picobella!

#koers-poster | Studio Picobella

Ja, ik wil ook graag een fietsfanaat verrassen!

En ja, met deze Peugeot toer ik door het landschap 🙂

Tip: ik kan de #koers-poster ook voor je personaliseren! Een happy customer, Rianne, kwam met dit superleuke idee. Zij verraste Mark daarmee, die net ‘La Marmotte’ had gereden. (Chapeau Mark!) Die lach op zijn gezicht: dáár doe ik het als illustrator voor!

Rianne verraste Mark met deze gepersonaliseerde art print!

Veel wijn en koers gewenst!

Wijnetiket #koers | Studio Picobella

Dit etiket wil ik ook! >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *